Jdi na obsah Jdi na menu
 


diagnostika aury ukázka osobní

 

aura_1_zmensena.jpg

 

Diagnostika aury 
Pohled zepředu
 
Vypadá to jako když žena stojí na nějaké planině , pustině, kde nic neroste. Okolo ní je šedošedá půda , prach, nic. Nikde nic není, nikde nic neroste. Obloha je ocelově šedá. Jako by si žena říkala, nikde nic není, už mě nic nečeká. Žena stojí v nějaké šedé zóně. Šedá zóna je čekání, vyčkávání. Na horizontu je vidět žluto bílé světlo. Vypadá to jako když slunce prosvítí šedé mraky. Okolo ženy stojí velké ohořelé křestanské kříže. Žena si mezi kříže vlezla jako do čekárny. Čeká co bude. V šedé zóně ztrácí momentálně čas.
Aura ženy je žlutá – je to základní barva aury. Žena je společenská ráda se baví, je proměnlivá, umí se přizpůsobit. Miluje nezávislost , ale neumí být sama. Nejvíce se bojí samoty. Má chut riskovat, ráda by to zkusila, ale je příliš opatrná. Risk jí hodně pokouší, jako by byla přitahována magnetem. Má talent pro život v partnerství a do jisté míry je závislá na vztahu, právě v oblasti vztahu je schopna riskovat. Žena je také velmi podnětným člověkem, do projektu, kterému věří je pak schopna dát velké množství energie. Má také velký pud sebezáchovy a je to dobrá „herečka“. Citrónavě žlutá okolo hlavy značí jasné myšlení, sytě žlutá značí že žena je praktická. Žlutá se okolo nohou mísí s oranžovou. Žena má tendence někoho opečovávat, dobře se cítí v kruhu známých, přátel. Někdy může podlehnout nekontrolovatelným emocím, což ostatní pak vnímají jako výkyvy nálad. Aura převážně vlevo je zabarvená do růžova, žena je optimistka. Vybledlá růžová pak značí závislost na něčem. Okolo levé nohy je aura zbarvená do zelena, místy až do šedě zelené barvy. Šedězelená v auře značí nějaké deprese, blbou náladu, vyčerpání. Člověk by se měl mít rád takový jaký je. Chtít se násilím změnit bez pochopení příčiny nikam nevede.
V auře po pravé ruce je díra, jakoby se dva odstíny žluté od sebe úplně oddělily. Je vidět také šedá v auře okolo pravého boku, pravé kyčle, pravého vaječníku a místem , kde je děloha. Šedá na eterickém těle značí začátek nějaké nemoci.
Žena nestojí na rovné podložce z hmoty – realita, práce, vztahy peníze.... Stojí na nějakých do sebe navzájem propojených válcích, které pod ní ujíždějí pryč, jako když je někdo odtahuje. Žena chce balancovat v hmotě, ale nedaří se jí to, pořád to někdo odtahuje pryč. Například kdyby si ve zverimexu vyhlídla štěně a chtěla si ho koupit, tak ve frontě před ní si to štěně koupí někdo jiný a žena ostrouhá.
U ženy jsou dvě přivtělené duše vpředu a dvě za oběma rameny. Dvě duše vpředu ženu tahnou a dvě vzadu na ni tlačí, jakoby ji zapřáhly do nějakého postroje.
Na fyzickém těle je vidět pata na levé noze, to značí bolesti. V oblasti kolena u levé nohy je vidět taková malá černá tečka, možná natažená šlacha nebo nějak skřípnutý nerv.
Žena si oblékly takové malé oranžové bikini, je to řešení nějakých vztahů na úrovni druhé čakry.
Je vidět žaludek a játra. Je to taková mazlavá hmota , která jí tlačí v žaludku a pravém boku, převaluje se sem a tam. Jsou to spolykané nevyřčené věci a vzteky. 
Na fyzickém těle je vidět paže levé ruky, ramení kloub, může to znamenat možné zdravotní problémy, bolesti, které vystřelují do krční páteře a levé půlky hlavy, trnutí ramena a šíje. V obličejové části na pravé polovině je vidět dutina pod pravým okem, která je ucpaná, jako když se žena nemůže pořádně vysmrkat. Je to něco co žena zase drží v sobě, je to stejné jako v oblasti žaludku. Žena něco drží v sobě a nechce to pustit.
Vedle ženy stojí z každé strany bytosti Světla jsou, zbarveny do bledě modra snádechem stříbrné barvy.
Vystupuje celá páteř, v souvislosti s tím se objevují symboly z minulých životů – kůň (toho neumím nakreslit J ) , kostitřas, klády v lese a pytel mouky. Souvisí to s namáhavou fyzickou prací a nějakými otřesy těla.
Jako symbol do tahoto života se objevuje zaparkované autíčko, jako symbol posunu, je zabarvené do zelena. Možná by žena měla hledat nějakou další alternativní metodu, která by jí pomahla řešit zdravotní problémy.
Vlevo od ženy stojí čtyři současně žijící osoby. Nad ženou se vznáší velký stříbrno magentový anděl, který vypadá jako velká kytka.
 
Cena osobní aury je 400.- Kč.