Jdi na obsah Jdi na menu
 


Něco o mně

 

p1080051male.jpg
Ráda bych se Vám představila.
 
Jmenuji se Markéta.
 
Ještě poměrně nedávno jsem žila zcela běžným životem. Ráno do práce, večer z práce. Na nic jiného už mi moc času nezbývalo. Moje znalosti z oblasti duchovna a ezoteriky byly v té době mizivé, přesněji řečeno - žádné. Takto netknutá, jsem se asi před čtyřmi roky ocitla na semináři regresní terapie. Samozřejmě „náhodou“.Musím se Vám přiznat, že když tenkrát ostatní účastníci hovořili o karmě, já se zprvu skutečně domnívala, že se jedná o ohřívač vody.
 
I přesto pro mě bylo první seznámení s touto psychoterapeutickou metodou natolik zajímavé, že jsem na setkání začala docházet pravidelně. Zpočátku především z velké zvědavosti. Posléze jsem ale zjistila, že díky prožitkům z minulých životů se začínám na mnoho věcí dívat jinak než doposud. Začala jsem si klást otázky, které by mě dříve ani nenapadly.
 
Uvědomila jsem si, že za všechny problémy a potíže, fyzické i psychické, si každý z nás může sám. Není za ně zodpovědná ani matka, ani soused, ani kolega z práce. Zkrátka nikdo jiný, pouze já sáma. Toto zjištění mě vedlo k další práci na sobě, protože najednou již nebylo na koho ukazovat prstem a svalovat na něj vinu za moje problémy.
 
Regresní terapii jsem zůstala věrná dosud. Rozkrývání spojitostí mých současných problémů a toho, co se stalo v životech minulých, mi umožnilo začít chápat zákon karmy.
Postupně jsem získávala další zkušenosti i jako terapeut.Díky mnoha hodinám stráveným regresemi - na sobě i na klientech - se mi otevřela i schopnost vnitřním zrakem vidět auru - včetně andělů, přivtělených duší a dalších entit. Objevila jsem schopnost, kterou jsem měla již v minulých inkarnacích.
 
Fakt, že vidím věci normálním zrakem neviditelné, mě velmi zaujal. Zjistila jsem, že tréninkem, ke kterému jsem nejdříve „využívala” kamarády a známé, se tato můje schopnost zlepšuje. Ze začátku jsem například s diagnostikovanou osobou musela být ve stejné místnosti. Vzdálenost jsem stále zvětšovala a v poslední fázi jsem začala trénovat vidění na dálku. Ukázalo se, že se do informačního pole subjektu dokážu napojit i bez jeho fyzické přítomnosti - prostřednictvím jména a data narození a fotografie.
Opakovaným tréninkem se rovněž rozšiřuje množství informací, které vidím a dostávám. Postupně jsem u mnoha pozorovaných osob kromě energií a entit byla schopna rozeznávat například symboly z minulých životů nebo nápovědy pro život současný.
 
Je důležité říci, že informace, které dostávám, nejsou pro mě. Jsou určeny výhradně diagnostikované osobě, která by s nimi měla následně začít pracovat.Mně je pouze umožněno je vidět a sdělit.
Informace, které na základě diagnostiky dostanete, Vám mohou pomoci pochopit, proč to, co se ve Vašem životě děje, se děje právě Vám.
Můžete pak lépe zacílit práci na sobě - na téma či problém, který se jeví jako nejzávažnější.
 
Více se o samotné diagnostice dočtete v kapitole „Jak vzniká diagnostika aury.“