Jdi na obsah Jdi na menu
 


přivtělené duše

 

Přivtělené duše

V diagnostice aury se u lidí často objevují přivtělené duše . Ptáte se, kdo jsou to ty přivtělené duše, jak se jich můžete „zbavit“ , proč jsou ve Vaší auře, proč jsou zrovna u Vás?
 
Kdo tedy vlastně jsou přivtělené duše?
 
Myšlenka, že by se vedle Vás mohl pohybovat někdo, kdo nemá hmotné tělo je pro většinu lidí zcela nepřijatelná. Navíc připustíme – li , že tyto duše jsou schopny úsudku, jsou schopny projevit svoji vůli a dost podstatným způsobem ovlivňovat myšlení, chování a jednání člověka.
 
Jak je to možné?
Proč duše neodcházejí?
 
Mnoho duší po smrti, když opustí tělo zůstane tady mezi námi. Důvodů proč zde zůstávají a neodchází do světla je mnoho. Pro Vaši představu uvedu některé z nich.
 
Okamžik smrti může být pro některé duše náhlý, neočekávaný. Cítí se zmateny, neví co se stalo, neví co mají dělat, kam jít. Duše si většinou ani neuvědomí, že už jsou po smrti, že již nemají hmotné tělo. Chovají se, jako kdyby hmotné tělo měly. Normálně chodí do práce, z práce domů, o víkendu jezdí na chatu. Po čase jim příjde divné , že na ně kolegové v práci nemluví a manželka doma neodpovídá ani na pozdrav.
Dobře je to vidět ve filmu Šestý smysl režiséra N.Shyamalana.
 
Některé duše zůstávají, protože nemohou nebo nechtějí opustit svoji rodinu. Myslí si, že nějakým způsobem pomáhají svým blízkým, ale vpodstatě tady jen zbytečně ztrácí čas.
 
Jsou duše, které nechtějí opustit svůj majetek nebo lpí na nějaké jiné movité věci. Zůstávájí například stále ve svém domě, v jejich představách dům vypadá stále jako za jejich života. Kdokoli, se do jejich domu nastěhuje, tomu znepříjemní život. Při rekonstrukci domu se pak novým majitelům nic nedaří, nově položené parkety začnou příšerně vrzat, sousedé je z nepochopitelných důvodů nemohou ani vystát atd.
 
Zpravidla tady zůstavájí duše lidí, kteří pili. Duše těchto pijáků se pak shromažďují v hospodách a skrz hmotná těla štamgastů pak pijí dál jak za života. Nebo se rovnou přivtělí k člověku, kterého pak přemluvají, hučí mu do hlavy tak dlouho až začne pít. Stejné je tomu i u duší lidí, kteří užívali psychotropní látky.
 
Kde se přivtělené duše nacházejí?
 
Duše, které zůstávají mezi námi se mohou tzv. „přivtělit“, což vpodstatě znamená, že se k Vám jakoby nastěhují. Duše se pak pohybuje okolo Vás v auře, mimo Vaše hmotné tělo. Jsou i přivtělené duše, které se stěhují po hmotném těle. Čím blíže u Vás přivtělená duše je tím více Vás může ovlivňovat. 
Přivtělené duše mohou začít vytlačovat duši z těla „hostitele“, zaujmout její místo a začít plně ovládat hmotné tělo, které není jejich.
Známá věta „Vypadá jak tělo bez duše“ má své opodstatnění.
 
Kdy se duše přivtělují?
 
Duše se mohou přivtělit v momentu, kdy je člověk nějakým způsobem oslaben. Například při velkém emočním zážitku (například smrt blízké osoby, lítost, strach, vztek), ztrátě vědomí při úrazu, po prodělané nemoci, nebo pokud je v narkóze či umělém spánku.
 
Vždy se duše přivtělí, při pití alkoholu a při užívání drog včetně kouření marihuany a to kdykoli po prvním užití drogy.
 
Jak se přivtělené duše projevují?
 
Přivtělené duše mohou způsobovat ztráty energie, člověk se neustále cítí vyčerpán, může ho začít bolet hlava, cítí se nevyspalý Mohou způsobovat bolesti a zdravotní problémy.
Přivtělené duše mohou projevit svoji vůli a začnou Vám našeptávat svoje myšlenky, podsouvat svoje emoce a podstatně tak mohou ovlivnit Vaše chování.
 
Najdou naši slabinu a začnou na ni působit. Je to jednoduché a zároveň geniální.
 
Co přivtělené duše způsobují?
 
Přivtělené duše způsobují psychické a psychosomatické potíže. Využívají k tomu traumat ze současného i z  minulých životů. Mnoho lidí se domnívá, že jsou u něj duše bez příčiny, jsou na něj zlé a bezdůvodně mu škodí. Tak tomu ale není – z pohledu karmy se nám nic neděje bez příčiny a vše je důsledkem našeho dřívějšího jednání.
 
Mám u sebe přivtělenou duši, co s tím?
 
Duším, které zde zůstaly je možné pomoci odejít do světla. Vhodnou metodou je regresní terapie. Je ale třeba říci, že pokud si člověk zároveň nevyřeší to, proč na něj mohou přivtělené duše působit, může se stát, že se po odvodu jedné duše objeví jiná, která mu bude způsobovat stejné potíže.
 
Nejedná se o žádné zlé duchy nebo démony. Uvědomte si, že rozdíl mezi nimi a Vámi je jen v tom, že Vy máte hmotné tělo a oni ne. Jejich setrvávání zde je obvykle způsobeno tím, že jsou zmatení nebo nechápou některé souvislosti. Spíš než zlobu tedy potřebují naše pochopení a pomoc.
 
 
 
Literatura, která se zabývá přivtělenými dušemi a dušemi vůbec.
 
Andrej Dragomirecký : Laskavý exorcismus
Hazel M. Denning : Duchové a jejich záměry
 
 
Filmy o duších, které stojí za to vidět.
 
Čistá mysl – Film inspirovaný autentickým životním příběhem Johna Forbese Nashe ml., nositele Nobelovy ceny za ekonomii. (režie Ron Howard)
 
Šestý smysl – Malý Cole vidí duchy s děsivým zevnějškem jasně prozrazujícím příčinu smrti. (režie N.Shyamalan)
 
Duch – Zastřelený bankovní úředník Sam naváže spojení se světem živých pomocí poněkud ztřeštěného média. (režie Jerry Zucker)