Jdi na obsah Jdi na menu
 


diagnostika aury Češka a cizinec II

 

aura_3_zmensena.jpg

        

Diagnostika aury

Pohled zepředu

 

Jedná se o partnerskou auru Češky a cizince. Jsou vidět některé zajímavé věci, které jsou charakteristické pro příslušníka daného národa, což zřejmě souvisí s karmou národa, jiným prostředím , náboženstvím atd. Není náhoda do jaké rodiny se narodíme, a není ani náhoda členy jakého národa nebo etnika jsme.

 

Pocit velkého klidu, jako když je vidět velká vodní plocha a na vodě se zrcadlí slunce. Hladinu vody nemůže nic zčeřit, bude stále rovná, klidná a kompaktní, vyrovnaná, stejně tak působí i vztah muže a ženy.

Aura muže je velká a základní barva v auře je bílá, sahá do pravého kolena až po levou ruku. Bílá aura značí osvícení a inspiraci. Muž často zůstává v pozadí dění, je skromný, soustředí se více na blaho ostatních než svoje vlastní. Muž je silně intuitivní a moudřejší než by odpovídalo jeho věku. Jako další barva je v auře modrá okolo pravé nohy. Značí že muž má rád svobodu a změnu, nemá rád , když ho někdo omezuje. Modrá se v auře mísí se světle zelenou barvou a vytváří dojem tyrkysové barvy, značí to zdravou lásku k sobě bez ega. V auře je také zelená což znamená , že muž se rád zabývá řešením obtížných úkolů a je trpělivý, dotahuje své úkoly do konce. Zelená je také barvou přirozených léčitelů.

Sezhora se k muži spouštějí po pravotočívé spirále duchovní informace ve fialové barvě.

Meti oběma partnery je vidět jejich vzájemná karma , má podobu jednoduché dvakrát prohnuté křivky, vzájemná karma je krátká. U muže se objevuje něco, co vypadá jako do sebe navzájem poskládané stříšky se zahnutým krajem. Je to karma národa, jehož je muž příslušníkem. U ženy se objevuje také karma národa, ale není tak složitá jako u muže. U ženy má karma národa tvar dvou rovnoběžných vlnovek, které působí dojmem řeky , která klidně plyne. Muž a žena ve vzájemném vztahu zřejmě řeší a odžívají i karmu obou národů.

Aura ženy je žlutá. Žena se snadno pro něco nadchne, ale je velice proměnlivá. Pozor na černobílé vidění světa. Žena je schopna rychlého myšlení. Ráda se baví a ráda také baví ostatní, je společenská a má sociální cítění. Snadno se unaví. Jako další barva se okolo nohou objevila modrá – indigo. Indigo značí , že žena se ráda stará o ostatní, v rodině funguje jako taková „zpovědní vrba“, které ostatní svěřují své problémy. V auře je v malé míře zastoupena také světle zelená barva, což značí sympatie, chápání a odpuštění.

Mezi oběma partnery se objevuje jejich vzájemná láska, má podobu širokého pásu mezi mužem a ženou, který je jakoby omotán modrou a žlutou stužkou. Jejich vzájemná láska je podpořena vzájemnou tolerancí a chápáním toho druhého. Oba partneři jsou empatici schopni vcítit se do pocitů toho druhého.

U ženy se na těle objevuje černá pás sahající od pravého ramene k levému boku. Za pravým ramenem stojí jedna přivtělená duše a u levého boku stojí druhá přivtělená duše. Jakoby ženu svazovaly. Může se to projevovat jako bolesti pravého ramene a levé kyčle.

Muž jedná intuitivně, je vidět jeho třetí oko. Nad mužem se vznáší jakoby disk v barvě magenta a nad ní ještě jeden disk v barvě bílé (kresleno modře). Jsou to osmá a devátá čakra. Na těle ženy je vidět tlusté střevo, což značí možné zdravotní problémy v pozdějším věku.

Vedle muže vpravo jsou mimo auru duše zemřelých. Jsou seřazení legračně do řad , jako nějaká armáda. Mohou způsobovat nepříjemný tlak z pravé strany.

Jako symbol do současného života se objevují u muže kolečkové brusle. Brusle jsou symbolem pro posun. Jak vypadá situace okolo muže je pouze předpoklad pro další duchovní práci. Otázkou je zda toho muž využije.

U obou partnerů září uprostřed hrudníků jejich duše jemným zelenožlutým světlem.

U ženy se objevují symboly z min ulých životů – polní lazaret, sestřičkovská čepička, pak nějaký útes nad mořem, na kterém stojí žena a nakonec vlaječky s nějakým napsaným textem. Vlaječky jsou vidět v barvách , červená , žlutá, bílá a zelená.

U muže se objevují symboly z minulých životů – helma , drak a loď. U obou dvou partnerů jsou to symboly jejich společných minulých životů. V těchto životech byli partneři taktéž příslušníky různých národů, stejně jako v současné inkarnaci.

V této inkarnaci, žena následuje muže , aby mu pomohla překonat karmu jeho národa.

Oba partneři stojí na podložce z hmoty.

Vlevo u ženy stojí dvě současně žijící osoby. Současně s tím se objevil symbol do současného života – švihadlo.

Vedle ženy stojí vpravo dva duchovní průvodci , nad ní se vznáší anděl v barvě magenta.

Nad mužem je žlutý anděl. Nad oběma partnery se vznáší jejich společný anděl bílé barvy (kresleno modře), který pár provází při jejich společných inkarnacích.