Jdi na obsah Jdi na menu
 


diagnostika aury s andělským vzkazem II

 

diagnostika-na-web-vojtech---zmensene.jpg

Diagnostika aury – Vojtěch 17 let
Pohled zepředu
 
Objevují se zajímavé symboly z minulých životů. Jsou vidět postupně a v chronologickém pořadí. Stavby z dalekých krajin visutý most, klenutý most, něco jako vzducholoď s vrtulí a závěsným košem. Pak se objevuje další symbol dva přesně opracované kameny - hranoly, které do sebe najednou zapadly a objevily se egyptské hieroglyfy, je to past na vykradače pyramid. Pak se objevuje ještě něco co je hodně staré. Je to zařízení nebo nějaký nástroj, který vypadá jako velký kruh překrýtý trojúhelníkem , který kruh přesahuje. Zařízení nějak souvisí s časem a chápáním času. Jako kdyby všechno bylo tady a teď. Jako by čas nebyl lineárně rozložen, ale v každém daném okamžiku se událo vše. Vedle muže zprava stojí jeho duchovní průvodce má něco společného s tím „časovým zařízením. Tento duchovní průvodce je stříbrno modré barvy a provází muže již několik jeho inkarnací.
Za mužem zleva se vznáší vysoká postava v barvách růžové fialové a magenty, s nějakou jemnou korunkou na hlavě. Je to archanděl, který má z každé svojí strany anděla v žlutavé barvě.
Aura muže je hodně veliká. V auře je vidět fialová, což značí duchovní hledání a duchovní a intelektuální vývoj po celý mužův život. Pozor na sklon k „blbým náladám a depkám” a někdy na uplatňování pocitu nadřazenosti. Okolo hlavy ja aura bílá, muž je tak trochu snílek a idealista. Z bílé jde pocit dělat svět lepším. Okolo pravé nohy je aura zbarvena do oranžova až hněda. Oranžová značí touhu po partnerství a přátelství, po rodině. Hnědá značí , že muž občas trvá na svých strnulých neměnných názorech. 
Muž má rád riskuje, ale ne pro pocit z vítězství, ale pro pocit adrenalinu a vzrušení.
Za archandělem se objevují černé a oranžové koule. Je to vliv vnějšího prostředí, jsou to vlivy současně žijících osob i duší zemřelých. Archanděl jakoby tyto vlivy prozatím odstiňuje.
Uprostřed hrudníku září mužova duše žlutozeleným světlem. Nad mužem je vidět rovný kanál kardinálního napojení k Bohu. Muž má velikou intuici a otevřené třetí oko.
Na fyzickém těle je vidět pravé koleno a pravé ucho, jsouto možné budoucí zdravotní problémy. 
Na levé noze je jakoby omotána jedna přivtělená duše.
Zprava se objevuje napřed jedna a pak tři současně žijící osoby. Osoba , která ted stojí nejblíže má na muže značný vliv. Ovlivňuje i jeho někdy tvdohlavé setrvávání ve strnulých názorech. Jakoby ho „cpe do určité pózy.
Objevují se symboly do současného života do současné situace. Jsou vidět noví lidé, něco jako rýsovací prkno nebo tabule, otevřený lexikon a hromádky knih. Značí to studium a sbírání informací a zkušeností.
 
 
Andělský vzkaz napsala Markéta Paráková.
 
Andělský vzkaz
 
Tvá životní cesta Tě zavede do dalekých krajů, ale bude pouze na Tobě, zda se necháš zlákat, cizími mistry a jejich uměním. Střež se lidí, kteří vše vidí jednoduše, ale současně i složitě.
Ve svém srdci hledej odpovědi na své otázky.
Tvé vedení je mistrovské a nepotřebuješ „mistry“ zdejší, abys byl nejchytřejší. Naši podporu máš neustále, doprovázíme Tě na cestách, necestách tvým životem.
Dopřej své duši čas a užívej si svého mládí. Sbírej zkušenosti a nikam nespěchej. Tvůj čas přijde a až se tak stane, poznáš to s jistotou.
Tvým úkolem teď je být oporou a podporou ve své vlastní rodině. Ty jsi ten, kdo druhým může ukázat cestu svým žitím a názory. Nepodceňuj sám sebe a své možnosti a schopnosti. Pomáhej tam, kde Tě je třeba, ale zatím neopouštěj domov. Tam je Tě nejvíce zapotřebí.
Zůstávej s námi v kontaktu, i tak někdy těžké chvíle a zkušenosti Ti pomůžeme odestát. Nikdy Tě neopustíme, i když se Ti někdy bude zdát, že jsi na vše zůstal sám. Není tomu tak, jsme stále s Tebou, ale někdy na získání zkušeností musí pomoc přijít později.
Svou sílu znáš a nepochybuj o ní, i když se Tě druzí budou snažit zastrašit a přesvědčit o opaku. Zůstávej ve svém srdci volný a silný.
Jsme s Tebou.
 
S láskou Andělé