Jdi na obsah Jdi na menu
 


diagnostika aury ukázka partnerská

 

partnerska.jpg

Michaela a David – pohled zepředu
 
U muže se objevuje pás červené barvy v auře, je to pruh, který ho obtáčí od kotníků kolem těla až nahoru k hlavě. Červená značí aktivitu, vůli, sílu , dymaniku, rychlost, ale také netrpělivost, a nátlakovost. Barva aury je fialová ukazuje také na jemnocit.
Mezi oběma partnery se objevuje jejich společná karma . Je hodně složitá, vypadá jako ostnatý drát ohnutý do tvaru vlnovky.
Z muže je cítit odhodlání, rychlost, schopnost prosadit se.
Barva aury u ženy je žlutá, což značí radost ze života. Od nohou k pasu se táhne pás oranžové barvy.
Žena má na uších klapky a na uších brýle. Nevidí neslyší. Po levé straně se objevují dvě postavy – současně žijící lidé. Mohou to být rodiče, sourozenci, neb o někdo kdo o tom vztahu ví a ženě ho rozmlouvá – „hučí do hlavy“. Mezi ženou těmito osobami se objevila modrá stužka, což značí vzájemnou komunikaci.
Mezi oběma partnery je jakoby sametová růžová stuha, je to jejich vzájemná láska.
Nad ženou se objevuje nápověda, letadlo a cedule s nápisem „STOP“ a „FALLOW ME“ jako se používá na letišti. Ta cedule se rychle otáčí a střídavě ukazuje bud jeden nebo druhý nápis – STOP nebo NÁSLEDUJ MĚ. Jakoby se žena rozhoduje mezi někým nebo něčím.
Z jejich vztahu je cítit rychlost, dynamika, riskování pro adrenalin, hodně veliká rychlost, vášně a emoce. Je cítit veliká, silná přitažlivost, až živočišná. Vzadu za mužem a jeho pravou lopatkou stojí dvě přivtělené duše a u levé nohy jsou další dvě přivtělené duše, z čehož jedna se pohybuje mezi oběma partnery. Muž je zahleděn do sebe, nevnímá moc situaci ve které je.
Vztah získává na otáčkách na rychlosti a „semele“ i lidi okolo, kteří k tomuto vztahu až zas tak nepatří.
Muž stojí na podložce z hmoty, žena hmotu neřeší, vznáší se nad ní. Po levé straně muže stojí postava v zeleno modré barvě. Působí dojmem neutrality. Je to mimozemská entita.
U muže se objevují klíční kosti a hrudník – žebra. Pozor na úrazy. Je to i nápověda, hrudní koš chrání životně důležité orgány v těle. Muž má někoho nebo něco chránit.
Nad mužem se vznáší dva bílí (kresleno bledě modrou) andělé. Objevuje se symbol z minulých životů – praporec jako se nosí do bitev.
Žena má nad sebou dva anděly, jednoho zeleného a jednoho modrého. U ženy jsou dvě přivtělené duše, jakoby visí na červém pásku, který má žena u pasu. Přivtělené duše mohou způsobovat těžkost nohou, problémy s vaječníky a močovými cestami.
Vedle ženy vpravo se vznáší mimozemská entita. Je to mnohobarevné klubíčko z kterého trčí do prostoru barevná vlákna. Tato entita se pohybuje mezi mužem a ženou.
Objevují se nápovědy do současného života – křižovatka, klikatá cesta hory, rokle, údolí. Nebude to jednoduchá cesta, bude obtížná a klikatá.
U ženy se po levé ruce objevuje modrozelená stěna lásky k sobě. Nad oběma partnery se objevuje jejich společný anděl, který je provází v této inkarnaci. Má podobu modrého květu.

Cena partnerské aury je 600.- Kč.