Jdi na obsah Jdi na menu
 


diagnostika aury ukázka se zvířátkem

 

se-zviratkem.jpg

Petra a fenka Deny – pohled zepředu
 
Objevuje se aura Deny, je to směsice odstínů zelené barvy , které se navzájem prolínají. Deny stojí v kanálu zelené energie a tuto energii je schopna posílat do Petřiny aury. Pro Petru působí Deny jako malá energetická „nabíječka“.
Aura Petry má žlutou barvu ve které se objevují malé růžové chomáčky. Mezi Petrou a Deny je vidět jejich vzájemné ovlivňování, vzájemná náklonost v růžové barvě. S tím také souvisí další schopnost Deny stahovat na sebe negativni emoce, nálady „depky“ z Petry a uzemňovat je. 
U Deny se objevují červené zabarvená pulsující místa na kloubu předních nohou a na kyčelních kloubech obou zadních nohou, je to něco jako artróza, poškození kloubů stářím. U pravé pední nohy je slyšet jasné vrzání kloubu. Stejně červená místa se objevují na uších, jsou to problémy se sluchem. Deny prostě problémy se sluchem má, ale taky někdy slyší jenom to, co chce a kdy chce. Nad Deny je její anděl v barvě fialové.
Petra jakoby stojí na schodech, jsou to schůdky z práce – odchod. Pod schody je už přichystáno kolo, dopravní prostředek pro přesun do nové práce. Musí se šlapat, bude to vyžadovat více námahy najít novou práci. Dole se objevuje turistický rozcestník se třemi ukazateli, jsou to možné tři pracovní možnosti.
Po pravé straně v úrovni schodů je černý a červený mrak, jsou to zhmotnělé strachy a finanční nejistota. To samé se objevuje na krku, strach, jako knedlík v krku, neschopnost se vyjádřit. Vzadu za Petrou je šest přivtělených duší. Vpravo nahoře se vznášejí dva andělé v barvě růžové. Petra má ruce omotány modrou stužkou, což značí talent pro práci se zvířaty a dětmi. Něco jako hipoterapie nebo canisterapie. Nad oběma je veliký žlutý anděl.